THE NIGHT COMES FOR US Official Trailer (2018) Iko Uwais, The Raid-like Action Netflix Movie HD



THE NIGHT COMES FOR US Official Trailer (2018) Action, Iko Uwais Netflix Movie HD
© 2018 – Netflix

Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know!

Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.


source

39 replies
  1. indianajones477
    indianajones477 says:

    What is the purpose to make a movie where you want to show how a knife or blade cuts one's head off
    Whats the purpose of it ?.
    The director has a twisted mind or he should follow a course in USA, how you can make a "violent" movie without showing brutal and violent fight scenes.

    Reply
  2. see Bass
    see Bass says:

    Menurut gua nih.

    Setelah Flash Point 2007, Donne Yen "baru" merilis kembali film aksi "berkualitas" nya di tahun 2013, "spcial id". Lalu setelah itu, muncul lagi ini "big brother".

    Mas Iko ini, untuk sekarang gua liat masih belum cocok bikin film sendiri. Karena setiap beliau buat film (pasca the raid 1), itu yang amat ditonjolin hanya kareografi sama efek sadisnya doang, dengan alasan seni.

    Khusus buat the night ini saya liat, sadisnya makin tapu kareografinya malah (maaf) justru agak mengecewakan. Walhasil, ga ada tersisa lagi bagusnya.

    Karena film-film beliau yang di Indo itu dialognya lebay, sadisnya agak (sorry) norak, alur ceritanya juga ga terlalu menggoda.

    Tapi keep spirit dan terus berkarya. Toh sekelas Donnie Yen aja film nya suka nurak dan lebay juga.

    Reply
  3. richo fecoik
    richo fecoik says:

    Udah nonton nih,, bagus jalan ceritanya,, apalagi adegan ico berantem di bar nya.. Hanya saja menurut gw di adegan lain nya bnyak editan yg kurang rapi jadi terasa sekali klw film ini terputus2 ada adegan yg bagus dan ada yg gak, memang gak ada yg perfeck tapi menurut gw ini sangat kontras.. Tp tetap salut buat cerita dr film ini..

    Reply
  4. Septino Andarswesa
    Septino Andarswesa says:

    The song Murderer – Low, which was played during the last scene in "The Night Comes for Us." so hit. Actually, the meaning of the lyrics is ironic. The point is to explain that we commit murder in the name of God. A kind of justification for how evil we are. The point is fit to this film, killing each other without feeling guilty, even to kill criminals brutally.

    Reply
  5. Septino Andarswesa
    Septino Andarswesa says:

    Hopping Timo make next movie, whereas "The Operator" become the main character. She makes Charlie's Angels just like a bunch of little girls. "The Operator" is on top of my mind as female assassin character.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply